Barnplantornas nionde läger för familjer till barn med cochleaimplantat/hörapparat är en populär tradition för medlemmarna och för oss som sysslar med forskning på barn med hörselskada. På lägret på Sundsgårdens folkhögskola utanför Helsingborg tillbringade femtio familjer med barn med cochleaimplantat från hela Sverige en hel vecka. Föräldrarna bjöds föreläsningar av nationella och internationella föreläsare, barnen på en massa kul aktiviteter och vi forskare hade fullt upp med att testa barn. I fyra olika ‘forskningsstationer’ samlade vi massor av data till våra CCL projekt om samtal, kognition, rytmproduktion och adjektivutveckling hos små och stora barn med CI. Vi är oerhört tacksamma för detta och för kontakten med alla fantastiska familjer på lägret!